Δώρα επετείου για άντρα

Δώρα επετείου για άντρα

Πλησιάζει η μέρα-ορόσημο για ’σενα και τον αγαπημένο σου; Ξέρουμε πως τα δώρα για εκείνον, και ειδικά τα δώρα επετείου θέλεις να έχουν κάτι το ξεχωριστό, όπως η θέση που έχει ο ίδιος στην καρδιά σου. 

Είτε είναι επέτειος γάμου, είτε επέτειος σχέσης, η μέρα αυτή σημαίνει πολλά για ’σενα και την κοινή σας πορεία με το άλλο σου μισό.

Οι προετοιμασίες γι’ αυτή τη μέρα είναι πολλές και σίγουρα θέλεις όλα να πάνε τέλεια και περισσότερο απ’ όλα το δώρο επετείου για τον άντρα ή το αγόρι σου.

Η αλήθεια είναι πως όσο πιο καλά ξέρεις τον αγαπημένο σου και τα γούστα του και μπορείς να «μπεις στο μυαλό του», τόσο πιο εύκολα θα διαλέξεις το ιδανικό δώρο επετείου. 

Για να βρεις το δώρο που θα τον ξετρελάνει, σου παρουσιάζουμε 7 δώρα επετείου για άντρες που θα σου δώσουν ιδέες και έμπνευση.

1.Δώρο pestemal πετσέτα με κεντημένη φράση για τους λάτρεις των σπορ

Δώρα επετείου για άντρα

Αν το αγόρι σου είναι λάτρης των σπορ και γυμνάζεται συχνά, ένα έξυπνο δώρο επετείου θα ήταν μία pestemal πετσέτα με κεντημένη φράση.

Η προσωποποιημένη πετσέτα μπορεί να έχει κεντημένη πάνω μία φράση που εκφράζει τα αισθήματά σου για εκείνον, την ημερομηνία της επετείου σας ή ακόμη και μία αστεία φράση που λειτουργεί σαν inside joke και σηματοδοτεί κάτι για τη σχέση σας.

Οι πετσέτες pestemal έχουν απαλή υφή, είναι εξαιρετικά απορροφητικές και ελαφριές για εύκολη μεταφορά στο γυμναστήριο, στην παραλία, στο κολυμβητήριο και όπου αλλού εκείνος θέλει.

Είναι ένα πρωτότυπο δώρο επετείου που παράλληλα θα του φανεί χρήσιμο και θα του θυμίζει εσένα σε όλες τις δραστηριότητες του.

2. Δώρο προσωποποιημένη ποδιά μαγειρικής για έμπνευση στην κουζίνα

Δώρο επετείου για άνδρα - Ποδιά μαγειρικής

Ο καλός ο μάγειρας από την ποδιά του φαίνεται! Εντάξει αυτό μπορεί να μην ισχύει, αλλά σε περίπτωση που ο αγαπημένος σου είναι ο σεφ της καρδιάς σου, δε θέλεις να έχει μια ιδιαίτερη ποδιά που θα του φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που θα τη βλέπει;

Ειδικά μία προσωποποιημένη ποδιά μαγειρικής με κεντημένο όνομα, τα αρχικά σας ή μία αγαπημένη του φράση θα του δώσει περισσότερη έμπνευση στην κουζίνα και θα του δείξεις πόσο σου αρέσει να μαγειρεύει.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο και να μην είσαι σίγουρη αν θα εκτιμηθεί όπως θα ήθελες, αλλά αν μη τι άλλο είναι μία ευφάνταστη και ίσως αστεία πρόταση για δώρο επετείου που θα δώσει μία νέα νότα στην κουζίνα σας.

3. Φλασκί ή παγούρι για ένα πρακτικό ανδρικό δώρο επετείου

Ανδρικό δώρο επετείου φλασκί

Τα παγούρια και τα φλασκιά είναι ένα must-have αντικείμενο για όσους περνούν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και θέλουν να έχουν συνέχεια μαζί τους νερό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή ποτό που διατηρείται στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Το παγούρι είναι ένα πρακτικό δώρο επετείου για άντρα που μπορείς να βρεις και σε πτυσσόμενη μορφή, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο όταν αδειάσει.

Από την άλλη, μία πιο κλασική επιλογή είναι το φλασκί. Είναι κομψό και έχει ρετρό αισθητική, ενώ μία δερμάτινη θήκη μπορεί να του χαρίσει ακόμη περισσότερο στυλ. Έτσι, θα μπορεί να το έχει μαζί του και σε πιο “επίσημες” περιστάσεις.

4. Δερμάτινο πορτοφόλι – Το κλασικό ανδρικό δώρο επετείου

Δώρο επετείου για άνδρες - Δερμάτινο πορτοφόλι

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι είναι μία all-time classic επιλογή για αντρικά δώρα. Η επέτειος σας είναι η ιδανική περίσταση για να κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου ένα σικάτο, βολικό και ποιοτικό δερμάτινο πορτοφόλι που θα αντέξει για χρόνια!

Αρέσει στους περισσότερους άντρες και σίγουρα θα τον ενθουσιάσει, όσα δερμάτινα πορτοφόλια κι αν είχε στο παρελθόν.

Κι αν θέλεις να προσθέσεις μία μικρή έκπληξη στο συγκεκριμένο δώρο, βάλε μία μικρή φωτογραφία που είστε μαζί στο εσωτερικό του, ώστε όποτε το ανοίγει να τον κάνεις να χαμογελάει!

5. Φωτογραφικό άλμπουμ για αναδρομή στις όμορφες στιγμές σας

Ανδρικό δώρο επετείου άλμπουμ αναμνήσεων

Η επέτειος με το αγόρι σου είναι η τέλεια αφορμή για να κάνετε μία αναδρομή σε όλη την κοινή σας πορεία και στις αξέχαστες στιγμές σας

Για το λόγο αυτό, φτιάξε ένα άλμπουμ με κοινές σας φωτογραφίες που είναι αστείες, αυθόρμητες και αγαπησιάρικες.

Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά δώρα για άντρες που σίγουρα θα εκτιμήσει. 

Σκέψου ότι για να κάνεις ένα πετυχημένο δώρο επετείου δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μία περιουσία, αλλά να σκεφτείς τι συναισθηματική αξία θα έχει στην ουσία για εκείνον.

6. Ρολόι, το ανδρικό δώρο επετείου για «ακριβά» γούστα

Δώρο ανδρικό επετείος ρολόι

Τα ακριβά δώρα για άντρες δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι και αυτά που τον ευχαριστούν. Σε μία ιδιαίτερη και μοναδική περίσταση όπως είναι η επέτειος σχέσης ή γάμου σας, φρόντισε αν κάνεις ένα ακριβό δώρο σε εκείνον, να ταιριάζει με το προσωπικό του στυλ.

Δείξε του πόσο καλά ξέρεις τα γούστα του, διαλέγοντας το ρολόι που πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει μία μέρα ή αυτό που είναι πιο κοντά στην αισθητική του.

Επίσης, με αυτό το δώρο θα του υπενθυμίσεις ότι εκτιμάς κάθε δευτερόλεπτο που περνάς μαζί του. 

7. Πολυεργαλείο για ένα εύχρηστο δώρο επετείου

Ανδρικό δώρο επετείου σουγιάς πολυεργαλείο

Κάθε φορά που εμφανίζεται μία δουλειά στο σπίτι, το αγόρι σου τρέχει να την τακτοποιήσει αλλά ποτέ δε βρίσκει το κατάλληλο εργαλείο για να το κάνει;

Τότε κάνε του ένα δώρο επετείου που κυριολεκτικά θα του «λύσει τα χέρια». 

Ένας σουγιάς πολυεργαλείο ή η πένσα πολυεργαλείο παραλλαγής θα γίνει το δεξί του χέρι στα μαστορέματα. Ειδικά αν του αρέσει να μαστορεύει, το δώρο αυτό θα τον ευχαριστήσει, πέρα από τη βοήθεια που θα του προσφέρει σε χειρωνακτικές εργασίες.

Συμπέρασμα για δώρα επετείου για άνδρα

Σταμάτα να αναρωτιέσαι «τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για επέτειο» και πέρνα στην πράξη. Δείξε στο άλλο σου μισό τα αισθήματα σου με πρωτότυπα ή πιο κλασικά δώρα επετείου, που θα τον καταπλήξουν, θα τον ενθουσιάσουν και θα τον κάνουν να χαμογελάσει.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό, εκτός από εσένα, να εμπνεύσει και να δώσει χρήσιμες ιδέες και σε πολλά άλλα άτομα ώστε να βρουν το απόλυτα ταιριαστό δώρο επετείου για άντρες.

Γι’ αυτό, μην ξεχάσεις να μοιραστείς αυτό το post με τους φίλους σου!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.