Η εταιρία μας

Η Εταιρεία «Grigorakis Εmbroidery» βρίσκεται στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1981 έως και σήμερα. Αρχικά, οι εργασίες της Εταιρείας μας επικεντρώθηκαν στην παραγωγή υφασμάτων και έτοιμου ενδύματος κατέχοντας σημαντική θέση στο χώρο της μόδας.

…Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει – μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή – το σχεδιασμό και την κατασκευή μακέτας, προκειμένου το κεντημένο λογότυπο να είναι άρτιο και εξαιρετικής ποιότητας.

Την τελευταία δεκαετία εξειδικεύεται στην κατασκευή διαφημιστικού κεντήματος.

Αναλυτικότερα, το κεντημένο (ραφτό) λογότυπο, οποιασδήποτε μάρκας, σε όλα τα είδη ιματισμού (ξενοδοχειακό ιματισμό, διαφημιστικά ρούχα εργασίας, ανδρικά γυναικεία και παιδικά ενδύματα μόδας, είδη γάμου, βάπτισης κτλ, καθώς, επίσης, και σε τσάντες, μαξιλάρια, σήματα – patches και, γενικά, σε ό,τι αφορά στο κέντημα) αποτελούν την πρωταρχική μας ενασχόληση.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή μακέτας (προγράμματος ) η οποία αποσκοπεί στη βέλτιστης ποιότητας λογοτύπηση του προς παραγωγή σχεδίου.

Με τις τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικές, κεντητικές μηχανές μας, το αποτέλεσμα είναι άριστο, με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη.

Στον χώρο μας, τέλος, θα βρείτε, προς αγορά, προϊόντα ιματισμού (ρούχα, πετσέτες, σεντόνια, υφάσματα ,τσάντες, καπέλα κ.α.).

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!